Bericht versturen

Met de bepaling van creativiteit, zullen wij de gunst van de God terugbetalen en zullen naar geluk door eerlijk beheer streven.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
China Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd. certificaten
China Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd. certificaten
Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 13 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Felix Menkiti

 • OEM / ODM

  Anping Hua Cheng Wire en het Opleveren Makend Co., heeft Ltd productiebeheer vooruitgegaan en ook technische innovaties blijven doen hoogte verstrekken - het netwerkproducten van de kwaliteitsdraad. OEM/ODM is ook welkom.

   

  Onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook uitgevoerd naar meer dan 180 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: Argentinië, Italië, Singapore, Filippijnen, Zuid-Korea, Turkije, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen. De producten met goede kwaliteit zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

   

  Anping Hua Cheng Wire en het Opleveren Makend Co., Ltd ging ISO9001 over: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2015, hebben wij sterk volledig van de machine ondersteunend productie en kwaliteitsborging vermogen.

Contactgegevens
Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. Li Yanqia

Tel.: 008613131817090

Fax: 86-318-7518998

Direct Stuur uw aanvraag naar ons